Vacature Functioneel Technisch Consultant

Logo MclaingOnze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Functioneel Technisch Consultant
Locatie: Eindhoven

Functieomschrijving:

Als functioneel technisch consultant ben je vooral actief op het gebied van applicaties en klantsupport. Met jouw kennis op het gebied van inrichting en configuratie van oplossingen en applicaties ben je in staat om functionele ontwerpen te vertalen naar de inrichting hiervan. Je bent op een operationeel en tactisch niveau werkzaam en ondersteund de klant bij de implementatie, het plaatsen en testen van nieuwe oplossingen, versies en releases.  Je analyseert klant issues, en vind ook een adequate oplossing die samen met de klant uitgevoerd wordt. Je bent in staat zelfstandig het werk bij de klant te organiseren en bewaken. Op verschillende momenten vindt terugkoppeling plaats met de product- en projectmanager, waarin jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor het plannen , documenteren, vastleggen en standaardiseren van informatie.

Functie eisen:

  • Vijf tot tien jaar werkervaring
  • Kennis van Microsoft SharePoint
  • Ervaring met verschillende DMS, CRM, ERP systemen en de inrichting hiervan
  • Een MCS/A MCS/E achtergrond is een pré
  • Affiniteit met inrichting en configuratie van oplossingen en applicaties
  • Affiniteit met web services
  • Ervaring binnen de overheid
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Reizen is geen probleem
  • Geen 09.00-17.00 mentaliteit

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring. Verder biedt onze cliënt een vaste aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718