Vacature Network Operator

Logo Mclaing

Onze cliënt is een technische ICT dienstverlener en gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf helpt bij complexe ICT vraagstukken door het leveren van expertise op het gebied van netwerk security, routing & switching, storage en virtualisatie. Het bedrijf groeit snel en voor het nieuw op te zetten Network Operations Center (NOC) zoekt McLaing vijf kandidaten voor de functie van:

Network Operator
Locatie: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Network Operator bewaak je binnen een team van collega’s de netwerken van aangesloten bedrijven en organisaties. Dit doe je binnen een volledig continurooster waar ook weekend en nachtdiensten van uitmaken. Je levert eerste lijns support en bent het eerste aanspreekpunt voor incidenten. Je beantwoord telefoon en email meldingen, bespreekt tickets met de klanten en bewaakt de aangesloten systemen. Communicatie is belangrijk omdat klanten optimaal geïnformeerd moeten worden over de voortgang van het oplossen van een eventueel incident.

Functie eisen:

  • Minimaal MBO niveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring op een helpdesk of NOC.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Bereidheid tot het werken in een 24×7 ploegensysteem.
  • Kennis van Cisco of Juniper apparatuur is een pré.
  • Zelfstandige persoonlijkheid

 

Functie aanbod:

Onze klant biedt je veel vrijheid en verantwoordelijkheid met iedere dag nieuwe uitdagingen. Verder zijn er goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Network Engineer. Je ontvangt een prima salaris en natuurlijk een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag en het bedrijf kent moderne arbeidsvoorwaarden.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.