Vacature Medior Software Developer

Logo MclaingOnze cliënt maakt  onderdeel uit van een internationale organisatie en is marktleider op het gebied van software voor planningstoepassingen. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de software is het optimaliseren van de planningsprocessen en verlaging van de kosten. In opdracht van deze cliënt is Mclaing op zoek naar een:

Medior Software Developer
Locatie: Leiden

De software developer komt te werken in hecht en compact scrumteam met C#, ASP.Net, MVC, WIF, HTML5, CSS3, jQuery, WCF, SQL Server 2008/2012, IIS, Microsoft Azure, Java (Android), Objective-C (iOS). Als software developer werk je aan de (door)ontwikkeling van de producten van onze cliënt. Je zult onderdeel uitmaken van het ontwikkelteam in Leiden en je werkt intensief samen met collega’s in Leiden, Keulen en Gdansk.

Functie eisen:

  • Minimaal HBO Werk en Denkniveau en enige jaren werkervaring als software developer.
  • Teamspeler die zelfstandig aan grotere klussen kan werken binnen een internationale development omgeving.
  • Ervaring met C# en ASP.Net en kennis van SQL. In bezit van geldig MCTS/MCPD certificaat is een pre. Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt een opleidingsbudget dat direct zal worden ingezet (bijv. voor Microsoft certificaten). Je komt te werken  in een relatief jong en hecht team van 12 mensen (van HBO+ niveau) in een open en professionele sfeer. Onderzoek en gebruik van nieuwe technologieën met grote eigen verantwoordelijkheid, bijv. apps voor het iOS en Android platform. Verder biedt onze cliënt:

  • Prima salaris en pensioenregeling.
  • Laptop en Smart Phone van de zaak.
  • Combinatie met deeltijd HBO opleiding is mogelijk.
  • Na de inwerkperiode mag je één dag in de week thuis werken.
  • Ideale starters- / doorgroeifunctie.
  • Aanstelling is voor minimaal 32 uur in de week.

Een vaste aanstelling (geen detachering) bij een snel groeiend bedrijf. Een enerverende werkomgeving en uitstekende salariëring.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Tags:C#,ASP.Net,MVC,WIF,HTML5,CSS3,jQuery,WCF,SQLServer2008/2012,IIS,MicrosoftAzure,Java (Android),Objective-C (iOS),leiden