Vacature: IT Servicedesk Medewerker

Voor een financiële dienstverlener in de omgeving van Eindhoven zoeken wij een IT Servicedesk medewerker die flexibel inzetbaar is. Het betreft hier een project van drie maanden met een optie op verlenging. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een IT gerelateerde HBO opleiding. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/ 

Vacature Network Operator

Logo Mclaing

Onze cliënt is een technische ICT dienstverlener en gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf helpt bij complexe ICT vraagstukken door het leveren van expertise op het gebied van netwerk security, routing & switching, storage en virtualisatie. Het bedrijf groeit snel en voor het nieuw op te zetten Network Operations Center (NOC) zoekt McLaing vijf kandidaten voor de functie van:

Network Operator
Locatie: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Network Operator bewaak je binnen een team van collega’s de netwerken van aangesloten bedrijven en organisaties. Dit doe je binnen een volledig continurooster waar ook weekend en nachtdiensten van uitmaken. Je levert eerste lijns support en bent het eerste aanspreekpunt voor incidenten. Je beantwoord telefoon en email meldingen, bespreekt tickets met de klanten en bewaakt de aangesloten systemen. Communicatie is belangrijk omdat klanten optimaal geïnformeerd moeten worden over de voortgang van het oplossen van een eventueel incident.

Functie eisen:

 • Minimaal MBO niveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring op een helpdesk of NOC.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
 • Bereidheid tot het werken in een 24×7 ploegensysteem.
 • Kennis van Cisco of Juniper apparatuur is een pré.
 • Zelfstandige persoonlijkheid

 

Functie aanbod:

Onze klant biedt je veel vrijheid en verantwoordelijkheid met iedere dag nieuwe uitdagingen. Verder zijn er goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Network Engineer. Je ontvangt een prima salaris en natuurlijk een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag en het bedrijf kent moderne arbeidsvoorwaarden.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Sharepoint Technisch Consultant

Logo Mclaing

Onze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Sharepoint Technisch Consultant
Locatie: Eindhoven

Als Sharepoint Support Engineer ben je vooral werkzaam op het gebied van infrastructuur, installaties en technische support. Je installeert de producten van onze klant en beheert deze. Je adviseert klanten op het gebied van infrastructuur. Daarnaast begeleidt je de uitlevering van nieuwe versies en ‘’ de continuous delivery’’ van nieuwe technische oplossingen. Je analyseert klant issues, en vindt ook een gepaste oplossing die samen met de klant uitgevoerd wordt. Je bent in staat zelfstandig het werk bij de klant te organiseren en bewaken. Op verschillende momenten vindt terugkoppeling plaats met de product- en projectmanager, waarin jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor het plannen , documenteren, vastleggen en standaardiseren van informatie.

Functie Eisen:

 • Minimaal 5 jaar ICT ervaring
 • Minimaal 1-3 jaar Technische ervaring met Microsoft SharePoint is een vereiste
 • Kennis en ervaring op het gehele Microsoft platform is een pre, zoals SharePoint, Lync en ProjectServer
 • Een MCSA  Windows Server 2012 of MCSE  certificaat is een pré
 • Kennis van databases zoals SQL Server en Oracle
 • Ervaring met support en delivery is een pre
 • Reizen is geen probleem
 • Geen 09.00-17.00 mentaliteit

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring. Verder biedt onze cliënt een aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.