Ervaren Oracle EBS specialist

Zeer ervaren Oracle specialist bekend met alle modules van Oracle EBS. Goede kennis van ontwerp en implementatie van Oracle modules met name op het gebied van finance, logistics en manufacturing. Ook goede kennis van BI tools en SOX wetgeving. Per direct beschikbaar op basis van werving & selectie. Regio Oosten van het land. Referentie MQL1033.

SAP SCM / PP Consultant

McLaing richt zich op de werving & selectie van IT professionals. De consultants van McLaing hebben zelf jarenlange IT ervaring waarbij de kandidaten die wij zoeken worden begeleid door vakgenoten. McLaing is werving en selectie van IT’ers door IT’ers. McLaing zoekt voor deze opdrachtgever een:

SAP SCM / PP Consultant
regio Utrecht

Functieomschrijving:

Als SCM en/of PP Consultant ben je dé sparringpartner van de klanten op het gebied van logistieke- en productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal integreren van het productieproces binnen de gehele logistieke keten zodat er blijvende meerwaarde wordt gecreëerd voor de klanten.

In het proces start je altijd met het achterhalen van de doelstellingen en probleemstellingen van de klant. Diepe inhoudelijke kennis omtrent productieplanning en de uiteindelijke executie zoals repetitive production, discrete production, assemble to order, in combinatie met jouw uitstekende adviesvaardigheden helpen je de klant te overtuigen van de beste oplossingsrichting voor zijn probleem.

Tijdens de implementatiefase ben je verantwoordelijk voor de configuratie, het testen en uiteindelijk trainen van de gebruikers. Het coachen van minder ervaren collega’s om zich te ontwikkelen tot SCM / PP consultants zie je als een uitdaging en een must om als adviespartner succesvol te zijn bij de klanten. Kortom, je bent een gedreven SCM / PP allrounder die vanaf probleemstelling en analyse tot en met de implementatie verantwoordelijk en betrokken is bij het project. Waarbij je 100% committment toont door het helpen behalen van de organisatiedoelstellingen van de klanten.

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar ervaring als SAP SCM consultant, certificering is een pre
 • Gespecialiseerd in Logistics Execution, Warehouse Management en/of Sales and Distribution, Materials Management en/of Planning and Production
 • Kennis van logistiek en/of productie processen
 • Analytisch sterk, resultaat- en klantgericht, hands-on mentaliteit.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je houdt van uitdagingen en je vindt het leuk met je collega’s ondernemend bezig te zijn.

Functieaanbod:

 • Leuk, uitdagend werk !
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Korte communicatielijnen
 • Veel klanten in diverse branches en afwisselende werkzaamheden
 • Informele, professionele werksfeer
 • Investering in opleiding en ontwikkeling

Martin Ipenburg, Principal Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.  Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Heb je verdere vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

martin Martin Ipenburg, Consultant McLaing