Vacature: Junior Projectmanager

Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een (freelance) Junior Projectmanager voor een opdracht tot het einde van dit jaar met een optie op een verlenging. Als Junior Projectleider maak je onderdeel uit van het projectteam en houd je je bezig met het inrichten van het projectteam, het opzetten van control-instrumenten en verwerven projectmiddelen. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

ICT Project Manager

Zeer ervaren ICT Project Manager met brede ervaring op ICT en Businessconsultancy gebied. Technische achtergrond (TU Delft). Kan snel analyseren en projectknelpunten in kaart brengen en oplossen. Plezierige gesprekspartner op alle niveaus en transparant in zijn projectaanpak. Per direct beschikbaar op basis van Werving & Selectie, Interim of detachering. Regio Randstad. Referentie MQL1034

Vacature ICT Project Manager

Onze cliënt is een grote aanbieder van gezondheidszorg in het Oosten van het land.  Naast het leveren van directe gezondheidzorg speelt onze cliënt ook een belangrijke rol in het vergroten en verspreiden van vakinhoudelijke kennis. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

ICT Project Manager
Regio Nijmegen

 

De kandidaat die wij zoeken regisseert de totale aanvraag en prioritering van ICT projecten en zorgt dat voor elk project een goedgekeurd mandaat, project voorstel en project initiation document  komt, inclusief een gedegen business case. Stelt een meer jaren projectenkalender op, rekening houdend met de beleidsregels, het strategische beleid van de organisatie en de beschikbare mensen en middelen. Daarbij is er een nauwe relatie met de Program Manager, de Informatie Manager, de Adviesraad ICT en het Management Team. Na acceptatie van de PID bewaakt de Project Portfolio Manager samen met de Programma Manager de uitvoer en voortgang van projecten d.m.v. SMART dashboards en rapportages.

Doel van deze functie is om ondersteuning te bieden aan collegae en stakeholders binnen de organisatie van de opdrachtgever, waarmee zij onderscheidende kwaliteit en doelmatigheid kunnen leveren aan patiëntenzorg, research, onderwijs en bedrijfsvoering.

Functie eisen:

 • WO denk en werkniveau.
 • Kennis van en ervaring met Prince ii, project management en prioritering.
 • Kennis van relevante (zorg) standaarden zoals NEN, COBIT, TOGAF etc.
 • Kan zich inleven in de belangen en wensen van de klant en deze in complexe overlegsituaties voldoende tot hun recht laten komen.
 • Kan in het spanningsveld van tegengestelde belangen met tact en creativiteit tot geaccepteerde oplossingen komen.
 • Kan sturen op resultaat en heeft een groot probleemoplossend vermogen.
  Is betrokken en neemt verantwoordelijkheid en streeft continu naar excellentie.
  Goede teamspeler.
 • Kan visie ontwikkelen en is een sterk conceptueel denker.
  Kan communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie. Heeft zowel uitstekende mondelinge als schriftelijke vaardigheden.
 • Heeft sterk ontwikkelde analytische vaardigheden, inclusief het maken van business cases.
  Weet draagvlak te creëren door te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.

 

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt een inspirerende werkomgeving waarin jouw kennis en kunde optimaal tot zijn recht komt. Natuurlijk behoren goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij deze verantwoordelijke functie.

Martin Ipenburg, Principal Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.