Sharepoint Technisch Consultant

Logo Mclaing

Onze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Sharepoint Technisch Consultant
Locatie: Eindhoven

Als Sharepoint Support Engineer ben je vooral werkzaam op het gebied van infrastructuur, installaties en technische support. Je installeert de producten van onze klant en beheert deze. Je adviseert klanten op het gebied van infrastructuur. Daarnaast begeleidt je de uitlevering van nieuwe versies en ‘’ de continuous delivery’’ van nieuwe technische oplossingen. Je analyseert klant issues, en vindt ook een gepaste oplossing die samen met de klant uitgevoerd wordt. Je bent in staat zelfstandig het werk bij de klant te organiseren en bewaken. Op verschillende momenten vindt terugkoppeling plaats met de product- en projectmanager, waarin jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor het plannen , documenteren, vastleggen en standaardiseren van informatie.

Functie Eisen:

 • Minimaal 5 jaar ICT ervaring
 • Minimaal 1-3 jaar Technische ervaring met Microsoft SharePoint is een vereiste
 • Kennis en ervaring op het gehele Microsoft platform is een pre, zoals SharePoint, Lync en ProjectServer
 • Een MCSA  Windows Server 2012 of MCSE  certificaat is een pré
 • Kennis van databases zoals SQL Server en Oracle
 • Ervaring met support en delivery is een pre
 • Reizen is geen probleem
 • Geen 09.00-17.00 mentaliteit

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring. Verder biedt onze cliënt een aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Citrix Systeembeheerder

Onze opdrachtgever is een in Rotterdam gevestigde leverancier van  IT oplossingen op basis van Citrix technologie. Het team van Consultants onderscheidt zich door brede virtualisatie kennis en ervaring in enterprise omgevingen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een open en directe communicatie en waar wederzijdse interesse van groot belang is.

Voor de consultants is zelfstandigheid hun tweede natuur, net als resultaat- en klantgericht werken en continue persoonlijke ontwikkeling. De  Consultants voeren opdrachten uit op het gebied van Server Based Computing en virtualisatie. Servicegerichtheid naar de klanten staat voorop en je krijgt alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot Citrix Professional

Wij zoeken voor deze klant een:

Citrix Systeembeheerder
Locatie Rotterdam

Functieomschrijving:

Je gaat opdrachten uitvoeren bij de klanten. Dit kan betekenen dat je als projectmedewerker ingezet wordt of bij drukte of calamiteiten bijspringt op een support afdeling, dat je tijdelijk een support engineer vervangt of als migratiemedewerker jouw bijdrage levert. Vaak is een beheerrol in combinatie met virtualisatie projecten bij de klant jouw rol.

Zo kan je je ontwikkelen, veel leren en doorgroeien naar Consultant in de ict infra. Dit lukt je omdat je jezelf associeert met een slimme techneut die de eindgebruiker en daarmee dus de klant centraal stelt. Hierbij kan je rekenen op de kennis van je collega’s.

Functie-eisen:

om deze functie goed te kunnen uitoefenen vragen wij het volgende:

 • Afgeronde HBO Bedrijfskundige Informatica of andere relevante bachelor opleiding of aantoonbaar niveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als systeembeheerder Windows en Citrix
 • Naast Microsoft certificaten (zoals MCSA), recente certificering van ten minste 2 van deze technieken: Citrix, RES, App-V, VMware of SCCM
 • flexibel en de wil om door te groeien als professional .

Functieaanbod:

 • Uitstekend salaris
 • Hoge mate van vrijheid voor het invullen van de functie

Martin Ipenburg, Principal Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.  Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Heb je verdere vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.