Vacature: Implementatie Manager TFS2015

Voor een grote bancaire instelling in Amsterdam zoeken wij voor een tijdelijke opdracht tot 31-12-2016 een Team Foundation Server 2015 implementatie manager met hands-on ervaring met TFS. Naast TFS2015 ben je ook goed bekend met SQLServer2012 en IBM Cognos. Je bent communicatief vaardig en fungeert als meewerkend voorman. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Vacature Functioneel Technisch Consultant

Logo MclaingOnze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Functioneel Technisch Consultant
Locatie: Eindhoven

Functieomschrijving:

Als functioneel technisch consultant ben je vooral actief op het gebied van applicaties en klantsupport. Met jouw kennis op het gebied van inrichting en configuratie van oplossingen en applicaties ben je in staat om functionele ontwerpen te vertalen naar de inrichting hiervan. Je bent op een operationeel en tactisch niveau werkzaam en ondersteund de klant bij de implementatie, het plaatsen en testen van nieuwe oplossingen, versies en releases.  Je analyseert klant issues, en vind ook een adequate oplossing die samen met de klant uitgevoerd wordt. Je bent in staat zelfstandig het werk bij de klant te organiseren en bewaken. Op verschillende momenten vindt terugkoppeling plaats met de product- en projectmanager, waarin jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor het plannen , documenteren, vastleggen en standaardiseren van informatie.

Functie eisen:

 • Vijf tot tien jaar werkervaring
 • Kennis van Microsoft SharePoint
 • Ervaring met verschillende DMS, CRM, ERP systemen en de inrichting hiervan
 • Een MCS/A MCS/E achtergrond is een pré
 • Affiniteit met inrichting en configuratie van oplossingen en applicaties
 • Affiniteit met web services
 • Ervaring binnen de overheid
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Reizen is geen probleem
 • Geen 09.00-17.00 mentaliteit

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring. Verder biedt onze cliënt een vaste aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718

Vacature IT Consultant

Logo MclaingOnze cliënt is een organisatie en IT adviesbureau en gevestigd in Gouda. De doelstelling van onze cliënt is om voor aangesloten organisaties de toegevoegde waarde van IT te vergroten. Hierbij kan het gehele proces van pakketselectie tot en met implementatie uit handen worden genomen. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

IT Consultant
Locatie: Gouda

De IT Consultant waarna wij op zoek zijn werkt zelfstandig maar met ondersteuning van een mentor ook in teamverband. Je voert uitdagende opdrachten uit voor aansprekende opdrachtgevers zoals productie- en handelsbedrijven, ziekenhuizen en overheidsorganisaties. Veelal werk je voor meerdere klanten tegelijk.

Je werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit het begeleiden van software selectietrajecten naar geschikte IT-oplossingen en het selecteren van geschikte leveranciers, begeleiden van Europese aanbestedingstrajecten en projectbegeleiding bij implementaties. Hierbij help je klanten om hun succes te vergroten door het maximale uit de  IT oplossing te halen. Veelal werk je samen met directie en management en key users om oplossingen te definiëren en te zoeken, om vervolgens met leveranciers tot bindende afspraken te komen en een goede implementatie voor te bereiden. Je raakt verder thuis in onderdelen zoals ERP, CRM en SAAS.

Functie eisen:

 • Afgeronde universitaire studie, studierichting liefst bedrijfskunde, informatica of vergelijkbaar.
 • Ervaring met het verbeteren of analyseren van bedrijfsprocessen.
 • Ervaring met ERP en of CRM selectie- en implementatie trajecten is een pre.
 • Goede communicatie vaardigheden.
 • Pragmatische persoonlijkheid.

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt een professionele en uitdagende werkomgeving met uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, mobiel en laptop). Verder biedt onze cliënt:

 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden waarin je je kennis verder kunt uitbouwen (naast veel training on the job, diverse collectieve trainingen en een uitgebreid trainee- en coachingsprogramma)
 • Afwisseling, vrijheid en uitdaging
 • Plezier en waardering in je werk, mede door de opdrachten en enthousiaste, capabele collega’s
 • Flexibele werktijden en eventueel deeltijd werken
 • Ondernemerschap en initiatief
 • Een vaste aanstelling (geen detachering) bij een snel groeiend bedrijf. Een enerverende werkomgeving en uitstekende salariëring.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.