Vacature: Linux Systeembeheerder

Onze cliënt is een in Utrecht gevestigde organisatie die zich tot doel heeft gesteld het ontwikkelen van software voor en door huisartsen. Met een team van ruim 30 medewerkers wordt gewerkt aan de ontwikkeling en ondersteuning van de software. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Linux Systeembeheerder
Locatie: Utrecht
Vaste aanstelling

Functie aanbod:

Als netwerk- en systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor alle servers en services binnen het netwerk van onze cliënt waarbij de productieservers waar klantgerichte applicaties op draaien en security hoog in het vaandel staat. Je takenpakket is afwisselend en uitdagend met veel ruimte om kwaliteit en efficiency naar een hoger niveau te tillen. Je werkt grotendeels zelfstandig en hebt daarbij veel contact met onze afdelingen Operations en Development.

Functie eisen:

 • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het beheer van Linux servers (Debian en CentOS).
 • kennis van netwerkinfrastructuren en -configuraties op een niveau dat je kunt optreden als troubleshooter bij bestaande verbindingen op Linux, OSX en Windows.
 • hbo werk- en denkniveau.
 • enkele jaren ervaring op het gebied van netwerk- en systeembeheer.
 • ervaring met security- en privacyaspecten in de zorg-ICT (PKI en hardening).
 • ervaring met configuration management tools.
 • kennis van OSX en Windows, met name op werkplekken.
 • bereidheid om aanvullend stand-by diensten te draaien.

Verder biedt onze cliënt een vaste aanstelling.

Martin Ipenburg, ICT Recruiter bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie. Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Vacature Linux Beheerder

Logo Mclaing

Onze opdrachtgever is een in Zeist gevestigde onderneming gericht op het koppelen van dataverbindingen tussen bedrijven.

Sinds de oprichting in 1999 levert het bedrijf Cloud, Inter-company en Intra-company integratie oplossingen. Het belangrijkste product wordt inmiddels door een groot aantal handelsbedrijven in Europa gebruikt om op een gestructureerde manier data en handelstransacties tussen bedrijven uit te kunnen wisselen. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Linux Beheerder
Locatie: Zeist

Functie aanbod:

Ben jij een enthousiaste en flexibele Linux specialist, die zijn kennis van Linux wil gebruiken om ons platform te ondersteunen en verbeteren?

Wil je werken in een klein team van ICT-ers van het hoogste niveau, waar je je kennis en vaardigheden tot hun recht kan laten komen en verder kan ontwikkelen?

Onze cliënt zoekt een Junior/Medior Linux engineer met programmeer affiniteit om het team te versterken. Je werkt op het kantoor in Zeist. Je bouwt nieuwe oplossingen en lost problemen op, zelfstandig of samen met je collega’s. Je komt in aanraking met een breed scala aan hard- en software, en je wordt uitgedaagd om “outside the box” te denken.

We verwachten ook kennis, en bij voorkeur ervaring met de meeste van de volgende onderwerpen: DevOps, Puppet, JBOSS, Glassfish, VMWare en Apache. Je bent bereid om je daar verder in te ontwikkelen.

Functie eisen:

 • HBO werk en denk niveau
 • Teamplayer en proactief
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engel
 • Aantoonbare ervaring met RedHat / CentOS enterprise Linux
 • Programmeerervaring (bij voorkeur Java en/of Python)
 • Ervaring met server virtualisatie
 • Ervaring met enterprise storage omgevingen en netwerkapparatuur
 • Enthousiast en leergierig
 • Ervaring met Bash scripting

Aanbod:

Een aantrekkelijke functie met een uitstekende beloning en uitzicht op een vaste aanstelling.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Tags: zeist,RedHat,CentOS,enterprise Linux,DevOps,Puppet,JBOSS,Glassfish,VMWare,Apache,linux beheerder,linux administrator