Database Beheerder (SQL Server)

Onze cliënt is een grote aanbieder van gezondheidszorg in het Oosten van het land.  Naast het leveren van directe gezondheidzorg speelt onze cliënt ook een belangrijke rol in het vergroten en verspreiden van vakinhoudelijke kennis. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Database Beheerder (SQL Server)
Regio Arnhem

De ICT afdeling van onze cliënt is ingedeeld in diverse disciplines. Het team Technisch Applicatiebeheer beheert, controleert, optimaliseert en vernieuwt kritische IT omgevingen.. De vacature voorziet in uitbreiding en versterking van het team.

Als Technisch Database Beheerder ben je belast met het optimaal laten functioneren van de SQL Server database omgeving. Hiertoe behoren ook het op het afgesproken niveau houden van de beschikbaarheid en integriteit van de data.

Functie eisen:

Om deze functie goed te kunnen uitoefen vragen wij het volgende:

  • HBO Werk en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Goede communicatieve vaardigheden om op verschillende niveaus te kunnen werken
  • Voltooide opleiding MCSE Data Platform (SQL2012)
  • Voltooide opleiding Cache System Manager
  • Kennis en ervaring met Linux
  • ITIL en Prince2 gecertificeerd (minimaal Foundation)

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt een inspirerende werkomgeving waarin jouw kennis en kunde optimaal tot zijn recht komt. Natuurlijk behoren goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij deze verantwoordelijke functie.

Martin Ipenburg, Principal Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.